От подигравки до възхищение - в ЦСКА се спукват от смях с нападателите на тима


От подигравки до възхищение - в ЦСКА се спукват от смях с нападателите на тима
Снимка: CSKA.BG

8817 0

Футболистите на ЦСКА записаха първата си победа за 2023 г. в последния работен ден от седмицата, след като се наложи над полския Гурник Забже с 3:2 в контрола на турска земя.

Усилията на футболистите по време на първите две контроли и изминалите тренировки явно са допаднали на претенциозния наставник - Саша Илич, който пусна възпитаниците си в свободна програма в съботния следобед.

Това стана ясно от споделени клипове в социалните мрежи от нападателя Дауда Бамба, на които се вижда как част от звездите в предни позиции на "червените" са заменили футболната топка с голф стика.

Най-дейни в клиповете в социалните мрежи бяха Джонатан Линдсет и Дюкенс Назон, като първият показа завидни умения в голфа, докато класическият таран видимо тепърва навлиза в този спорт. Хаитянинът обаче бързо показа, че не е "загубена кауза", а възхищение от страна на Бамба се усети в реакцията му.

Анталия и Белек са известни със своите голф игрища, от които не пропуснаха да се възползват и играчите на ЦСКА. Отстрани бе забелязан и капитанът на ЦСКА - Юрген Матей.

Вижте какво се случва с реконструкцията на стадион "Българска армия"!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички