Юлиян Инджов призна: Исках стадиона на ЦСКА да го построи държавата, подарявам акциите


Юлиян Инджов призна: Исках стадиона на ЦСКА да го построи държавата, подарявам акциите
Снимка: Ilian Telkedjiev / LAP.bg

3590 0

Уикендът за ЦСКА започна с официалната новина, че един от собствениците на клуба - Юлиян Инджов, е предал своите акции и вече няма да бъде част от управлението на 31-кратния шампион на България.

Изненадващото решение повдигна много въпроси - каква е причината, крие ли се тя в реконструкцията на стадион "Българска армия" и има ли скандали по високите етажи при "червените"? 

В интервю пред "БТВ" вече бившият ръководител при "армейците" даде отговор на всички тези въпроси. Той разкри, че е желал не клуба, а държавата да поеме строежа на "Армията" и сподели дали е продал, или подарил акциите на Гриша Ганчев.

"Разделихме се по взаимно съгласие. Понякога нямаме, така да се каже, обща визия за развитието на клуба", коментира Инджов, отговаряйки дали това има общо със стадиона.

"И това. Според мен, стадионът трябва да се построи от държавата или от общината. Това не е обект, който в центъра на София трябва да се изгражда от частни лица. Независимо дали е футболен клуб, този строеж трябва да се случи, но въпросът е по какъв начин. Не съм разбрал в България все още да има някъде частни стадиони", добави той, коментирайки с какви чувства се разделя с клуба.

"Приятелски, нямахме търкания със семейство Ганчеви, дори напротив. Клубът се развива прилично. Не бих казал обаче, че е така, както се иска на феновете. Общо взето, прехвърлям акциите безвъзмездно", завърши Юлиян Инджов.

Ето какво каза бившият изпълнителен директор на "армейците" - Майкъла, относно раздялата с Инджов

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички