Саша Илич: Феновете ни помогнаха да постигнем обрата срещу Берое


Саша Илич: Феновете ни помогнаха да постигнем обрата срещу Берое
Снимка: Ani Georgieva / LAP.bg

7217 0

Старши треньорът на ЦСКА - Саша Илич, отдаде позитивите си към характера, който неговите футболисти са показали за обрата срещу Берое с 4:1.

Сърбинът изтъкна и важността на организираните фенове на ЦСКА, които се завърнаха по трибуните да подкрепят отбора, който се завърна на върха в Първа лига.

„Искам да благодаря на Берое за честната игра, да похваля и на нашите фенове. Мисля, че те вече са наясно колко са важни. Доволен съм от начина, по който проведохме мача днес. Имахме нещастието да получим такъв гол, какъвто получихме. Играчите реагираха изключително, заслужено спечелихме“.

„Първото полувреме не бих казал, че беше толкова лошо. Липсваше ни самочувствие в завършващата фаза. И друг път съм казвал, че нашият отбор е от 26-има, не от 11. Влезлите дадоха нужната енергия и това ни помогна да спечелим“.

„Днешният мач е доказателство за това, че когато ЦСКА губи, има нужния характер да обърне. Преди да инкасираме гол, имахме дено чисто положение. Доминирахме и преди гола, макар да нямахме шансове. При получаване на такъв нелеп гол, трябва да покажеш реакция“.

„В момента разполагаме с тези футболисти и трудно може да дойде някой. Доволен съм от характера, за нас всеки мач е финал. Днес спечелихме един финал с Берое, идва още един с Ботев Пловдив“.

„И преди съм го казвал – феновете помагат. Те имат заслуга за днешната победа. Надявам се да видим „Армията“ пълна, благодаря им“, завърши Илич. А какво каза Николай Киров след срещата, разберете в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички