Гаранция за качество в ЦСКА: Линдсет с голяма заявка за Хайнц


Гаранция за качество в ЦСКА: Линдсет с голяма заявка за Хайнц
Снимка: БГНЕС

3368 0

ЦСКА си върна лидерската позиция в Първа лига, след като осъществи пълен обрат срещу Берое и победи с 4:1. Голямата разлика за "армейците" настъпи, след като инкасираха гол, а навременните смени на Саша Илич преобразиха отбора.

Официален дебют записа и единственото зимно ново попълнение на "червените" - Тобиас Хайнц. Той бе с ключова роля за гола, с който ЦСКА изравни, след като изведе по великолепен начин Маурисио Гарсес, което изостри до безкрай атаката и в крайна сметка доведе до попадение.

Цялостно впечатленията от играта на Хайнц бяха много добри. След срещата най-близкият му човек в клуба - бившият му съотборник Джонатан Линдсет, даде големи гаранции за Тобиас, като по думите му най-доброто от него предстои.

"Тобиас Хайнц е топ играч и нямам търпение да видите още от него. На тренировки изглежда много добре. Разбира се, решението кой да играе е на треньора. Разбира се, че има нужда от малко време, за да свикне със системата, но съм уверен че, нещата ще се получат много добре.

Има още много мачове, нищо не е решено. Ако печелим мачовете си, имаме голям шанс да станем шампиони. Българското първенство е доста сложно" - заяви Линдсет пред медиите след мача.

Старши треньорът на "червените" остана доволен от видяното. Саша Илич каза и големи думи за феновете на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички