Тодор Батков-младши обиди феновете на ЦСКА, но получи мигновен отговор и размисли


Тодор Батков-младши обиди феновете на ЦСКА, но получи мигновен отговор и размисли
Снимка: Lubomir Asenov и Ilian Telkedjiev/ LAP.bg

8991 0

Синът на бившия собственик на Левски Тодор Батков - Тодор Батков - младши, се заяде сериозно с феновете на вечния съперник ЦСКА след голямото дерби на българския футбол, завършило при резултат 2:0 за "армейците".

Той публикува гневен пост в социалните мрежи, обвиняващ запалянковците на "червените" в използването на сигнални ракети срещу "сините" такива от Сектор "А".

Реакцията

Батков-младши обаче мигновено получи отговори от десетки привърженици на 31-кратните шампиони под поста си. Част от тях бяха подигравателни, а други - уличаващи в подобни практики отсрещната агитка. 

Малко по-късно самият той редактира първоначалната си публикация, добавяйки, че е получил информация за същите действия от страна на "сините" фенове. Такива бяха забелязани както в предходния мач между двата тима, така и във финала за Купата на България, като и при двата случаи пострада дете от "червената" агитка.

Ето какво написа Тодор Т. Батков в своя "Фейсбук" профил:

"Защо ГМО-то от Ловеч никога няма да бъде шампион? Заради терористичните си "фенове"!

С очите си видях как от сектор Г започнаха да обстрелват феновете на Левски в сектор А с ракети и други пиротехнически средства. Имаше поне десет изстрела директно в лицата на хора от публиката на Левски - в множество, включващо и деца.

Младо момиче е получило изгаряния и на полувремето е отведено с линейка към болница. На свой ред полицията не реагира по никакъв начин и това даде възможност на още пиротехнически изделия да полетят от сектора на "червените". Стигна се до влизане на полиция в Сектор "А", вместо в Сектор "Г".

Редакция: Разбрах, че на предишен мач с ЦСКА-София, идиотите от Сектор Б са хвърляли бомбички и ракети в секторите с фенове на противника. За жалост идиотите явно са и в двата лагера".

Междувременно и "червени", и "сини" официално изпуснаха желан играч.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички