Официално: ЦСКА и Левски не успяха да се преборят с европейски гранд за Макрецкис (ВИДЕО)


Официално: ЦСКА и Левски не успяха да се преборят с европейски гранд за Макрецкис (ВИДЕО)
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

14909 0

Оставилият големи впечатления в Първа лига през изминалата кампания с Пирин Благоевград - Чебрайлс Макрецкис, официално подсили чуждестранен клуб. В края на сезона той се превърна в трансферна цел на ЦСКА и Левски, като информации имаше и за интерес от Лудогорец, но той е избрал да напусне България след по-малко и от една календарна година у нас.

Така се потвърдиха спекулациите, че латвийският полузащитник ще подсили унгарския шампион Ференцварош. Сделката бе анонсирана официално, като юношата на Байер Леверкузен и достигнал до втория тим на Борусия Дортмунд Макрецкис използва социалните мрежи, за да се сбогува с Пирин.

Съобщението на таланта

"Благодаря на Пирин и град Благоевград за това прекрасно време, което ме формира по много положителен начин. Там успях да се развия много добре.

Най-много ще ми липсват феновете на Пирин, които винаги бяха зад гърба ни. Благодаря на треньора и на другите, които винаги ме подкрепяха. 

Само Пирин", сподели 23-годишният футболист.

Кариерата му в България

Полузащитникът парафира с "орлетата" през август 2022 г., след като за последно бе част от столичния германски Виктория. Така за Макрецкис последваха 24 двубоя за Пирин, в които дори се отчете с гол. Още през изминалите седмици обаче стана ясно, че периодът му в Благоевград на този етап няма да продължи.

Вижте кой шампион с ЦСКА се зарадва от титлата на Лудогорец!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички