Иван Турицов анализира изминалия сезон и се обърна към феновете на ЦСКА


Иван Турицов анализира изминалия сезон и се обърна към феновете на ЦСКА
Снимка: Vladimir Stoyanov / LAP.bg

6385 0

Иван Турицов безспорно е сред играчите на ЦСКА, към които феновете на клуба имат изключително смесени чувства през последните седмици след събитията около любимия им тим. 

Той пропиля изключително коментираната дузпа срещу ЦСКА 1948 дълбоко в добавеното време на предпоследната среща за "червените", а запалянковците скандираха името му при успеха срещу Левски, който обаче не успя да ги направи шампиони именоо след провала срещу клуба на Атанас Рибарски. 

По време на Вечното дерби той отново се изяви след спречкване със Сундберг, което му донесе пресилен директен червен картон и така ще пропусне началото на следващия сезон. Той обаче благодари чрез социалните мрежи на феновете за подкрепата и ги увери, че ще се видят скоро.

Благодарностите на Турицов

"Измина още една година .. Година изпълнена с щастливи и тъжни моменти. Благодаря на всеки един , който беше от първият до последният ден и подкрепяше отбора ! Само ЦСКА и до скоро", написа лидерът в социалните медии. 

23-годишният бранител вече има цели 144 срещи зад гърба си с "червената" фланелка на представителния тим, в които се отчете със 7 гола и 8 асистенции.

Вижте кои футболисти на ЦСКА ще бъдат наказани за старта на новия сезон в Първа лига!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички