"Затова сме най-големият отбор в България - борим се срещу всичко и всички", призна Християн Петров за ЦСКА


"Затова сме най-големият отбор в България - борим се срещу всичко и всички", призна Християн Петров за ЦСКА
Снимка: facebook / cskasofiaofficial

3295 0

Младият и изключително перспективен състезател на ЦСКА - Християн Петров, безспорно е сред най-големите изненади за феновете на клуба след драматичния сезон. 

Той подписа през 2020-а контракт с представителния тим на 31-кратните шампиони, но трупаше известно време в Литекс. От началото на 2022/23 тох бе забелязан от наставника Саша Илич и натрупа 31 двубои за клуба.

По време на тях силното му представяне убеди Младен Кръстаич и дефанзивният футболист получи повиквателна за националния тим на България, докато печелеше уважението на "червените" запалянковци.

Мнението на Петров

20-годишният пловдивчанин използва края на сезона, за да изрази негодуванието си от някои събития в родния футбол, които повлияха на крайното класиране, според "червената" публика:

"Тежко е,когато се бориш срещу всичко и всички,но затова сме най-големият отбор в България и няма да се предадем.Ще се видим следващият сезон", написа талантът в социалните мрежи след успеха над Левски с 2:0. 

Вижте категоричната позиция на Дюкенс Назон, която не се хареса на феновете на Левски!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички