Сектор Г след "Вечното дерби": Поклон, смазваща доминация, а за противника - срам и позор


Сектор Г след "Вечното дерби": Поклон, смазваща доминация, а за противника - срам и позор
Снимка: Ivan S. Ivanov/ LAP.bg

5923 0

ЦСКА приключи сезона с победа с 2:0 във "Вечното дерби" срещу Левски. "Армейците" надиграха категорично сините, но така и не успяха да вдигнат титлата, която грабна Лудогорец с точка преднина на върха.

Емоционален край на кампанията

"Червената" публика узна, че разградчани отново триумфират в Първа лига около половин час преди последния съдийски сигнал на "Васил Левски". Запалянковците на 31-кратните шампиони обаче не сведоха глава и продължиха да подкрепят своите любимци.

ГАЛЕРИЯ ОТ ШОУТО ПО ТРИБУНИТЕ ВЪВ "ВЕЧНОТО ДЕРБИ".

Това бе отличено и от представителите на организираните привърженици от "Трибуна Сектор Г". Те използваха социалните мрежи, за да благодарят на всички "червени" фенове, правейки кратък обзор на изключително емоционалния сезон.

Ето какво написаха от трибуната:

"Армейци,

След всяко дерби ви благодарим за присъствието и себераздаването, но за вчера думите не могат да бъдат достатъчни. Поклон, поклон и поклон за всеки един присъствал на смазващото ни превъзходство снощи!

Изпращаме турбулентен сезон, изпълнен с много емоции и обрати. Бяхме в Ада, стигнахме и до портите на Рая, но в крайна сметка не успяхме да влезем. Кое е най-важното? Преоткрихме отново и отново безграничната си любов към ЦСКА и дори след крайния съдийски сигнал, чак докато не ни пуснаха да си тръгнем, пяхме, скандирахме и подкрепяхме любимия отбор въпреки загубената титла. Това не може да се купи с пари и не може да бъде пречупено от нищо и никого!

Що се касае "противника" ни ще изхабим максимално малко думи - срам, позор и унижение. Да мълчиш почти цял мач, избухвайки за по 5 минути при гола на "Лудогорец" и края на мача във Варна, е еманацията на едно дългогодишно падение, замазвано и прикривано умело с фалшива пропаганда и много позьорщина. Но истината рано или късно винаги излиза наяве. Дано сте се насладили на пирошоуто и нали знаете - когато видиш падаща звезда е хубаво да си пожелаеш нещо...

САМО ЦСКА"!

Как оцени представянето през сезона на своите възпитаници и треньорът на "армейците" Саша Илич?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички