Стойчо Младенов даде Левски за голям пример на ЦСКА: При нас фенове мачкат футболисти


Стойчо Младенов даде Левски за голям пример на ЦСКА: При нас фенове мачкат футболисти
Снимка: Lap.bg

5330 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов не бе в добро настроение след поражението с 0:2 от Ботев (Пловдив). Въпреки това специалистът посочи, че "докато има най-малък шанс за титлата, отборът ще се бори".

Все пак Младенов посочи и нещо, което не му харесва около ЦСКА. Той дори даде за пример големия съперник на "червените" - Левски. Треньорът отбеляза, че там са единни въпреки резултатите, докато при "армейците" някои фенове мачкали футболистите.

"Неприемливо е, че и наши фенове мачкат футболистите. Пример давам с Левски - там се подкрепят, единни са, на кое място са? Но са там. Ръководство, треньори, а при нас? За да се стигне до победата, се минава през много дълъг път - на компетентност, знание, можене.

Професионалист съм, гледам нещата професионално, докато има най-малък шанс за титлата, ще се борим. Това е ДНК-то на ЦСКА, въпреки че в последните години много се наруши това ДНК. Това трябва да възстановим - ДНК-то, да побежава във всеки мач" - заяви Младенов.

Освен това след срещата Стойчо Младенов заяви, че ЦСКА е трябвало да получи две дузпи срещу Ботев, въпреки че не е бил сигурен за едната.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички