Стойчо след загубата на ЦСКА: Имаше 2 дузпи, за едната не съм сигурен, но другата!


Стойчо след загубата на ЦСКА: Имаше 2 дузпи, за едната не съм сигурен, но другата!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

2265 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след поражението с 0:2 от Ботев Пловдив за неговия отбор. Той посочи какво е решило мача и похвали Тодор Неделев, който даде асистенция и вкара гол. Стойчо отново не остана доволен и от съдийското представяне.

"Не мога да кажа, че Ботев надигра ЦСКА. Две ситуации - при статично положение ни вкараха, там където сме силни. Оставихме непокрит човек и ни наказа. При втория гол нямаше разбирателство при защитниците, а фантастичният ляв крак на Неделев реши мача.

Ситуациите, които имахме... трябваше да отбележим. Ясна и категорична дузпа на Гарсес. Красноречиво говори това, което сте видяли на камерите. Два пъти - и там игра с ръка имаше на голлинията. Но не бях толкова сигурен за тази ситуация, при Гарсес е още по-очевидна.

ВИДЕО: ТРЯБВАШЕ ЛИ ЦСКА ДА ПОЛУЧИ ДУЗПА СРЕЩУ БОТЕВ?

Ако бяхме отбелязали и 10 минути преди края, щяхме да се справим, сигурен бях. Дузпата щеше да обърне всичко. Поредица от мачове се случва това, като започнем от този с Левски. Работим по завършващата фаза, не се получава в някои мачове. Доминация имахме като контрол на топка, атаки, удари. Просто неефективността днес реши мача" - сподели наставникът.

Неговят колега начело на Ботев Пловдив пък заяви, че "канарчетата" ще гонят второто място на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички