Стойчо Младенов: Кой беше Лудогорец? Всички ми се нахвърлят, защото ги мачкам от години


Стойчо Младенов: Кой беше Лудогорец? Всички ми се нахвърлят, защото ги мачкам от години
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

6066 0

Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов далеч не остана доволен от записания резултат срещу Ботев Пловдив (загуба за "червените" с 0:2). Той бе запитан и за поста си, но бе категоричен, че у него цари спокойствие по тази тема.

Младенов посочи и че ЦСКА (както и самият той като старши треньор) получават много повече критики от Лудогорец и други отбори, но разглежда това като нормално. Той леко "захапа" "орлите", а освен това демонстрира и самочувствие.

"Щом не успяваме да доближим Лудогорец, значи нещо куца. Несериозни неща са, че отборът трябва да играе за поста ми. Най-малко се притеснявам за поста ми. Доста устойчив психологически съм. Атаки много - колкото пъти съм ставал треньор на ЦСКА, винаги при най-малкото ми се нахвърлят, защото ги мачкам много години.

Давам пример - Лудогорец като направи равенство - няма критики. Кои са те? ЦСКА е нещо велико, най-популярният и голям български клуб. Нормално да има повече напрежение и да се говори много за нас. 90% от това е целенасочено и умишлено.

Търсим начин как да събудим определени състезатели и отборът като цяло. Това са психологически моменти, само това може да се направи. Трябва да има критики към играчите, не може да го потувам по рамото след многото пропуски. Както към мен има критики, така и към тях. Личната каса решава мачовете. Никого не съм обидил, никого не съм засегнал" - заяви Младенов за "Диема спорт".

Освен това Стойчо Младенов отбеляза, че е имало две дузпи за ЦСКА, въпреки че "не е сигурен за едната".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички