Кошмарна новина за Матей, а освен това - 4-ма титуляри на ЦСКА са болни


Кошмарна новина за Матей, а освен това - 4-ма титуляри на ЦСКА са болни
Снимка: cska.bg

2911 0

Капитанът на ЦСКА Юрген Матей бе принудително заменен в 18-ата минута по време на мача срещу Ботев Пловдив, спечелен от "канарчетата" с 2:0. Именно смяната на централния бранител и вкарването на младия Християн Петров оказа ключово влияние върху срещата.

Оказва се обаче, че Матей може да бъде аут от игра доста дълго време - до края на сезона. Това са предварителните прогнози, за които самият старши треньор на тима Стойчо Младенов информира. Той сподели още, че Георги Йомов, Греъм Кери, Тибо Вион и Томас Лам са болни и затова не са били в групата за срещата.

"Греъм Кери и Георги Йомов са болни - с висока температура. И Томас (Лам - бел. ред.), и Вион - всички са болни.

ЦСКА винаги е излизал от ситуации в най-трудните моменти, показвали сме го в историята. Да отговорим подобаващо. Отговорът е с победи, само това е изходът. За съжаление, загубихме един от най-качествените ни играчи, ако не и най-качественият. До края на шампионата по всяка вероятност ще сме без Матей. Това са предварителните прогнози" - сподели Стойчо след срещата за "Диема спорт". Освен това Стойчо Младенов имаше претенции за 2 дузпи в полза на ЦСКА.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички