Стойчо Младенов: Българският футбол е фарс, не сме слепи, знаем умишлените грешки


Стойчо Младенов: Българският футбол е фарс, не сме слепи, знаем умишлените грешки
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

1576 0

Наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов говори след успеха с 3:1 в приятелската среща със Спортист Своге, играна на базата на "червените" в Панчарево. Младенов остана доволен от тренировките и проверката по време на паузата за националите. Освен това той коментира и случващото се в българския футбол.

"Това бе една контрола, от която можем да извлечем максимум полза. Футболистите се постараха да се вложат максимално, така че сме доволни. От всичко сме доволни. И от тренировъчния процес, и от мача, това което искахме, го изпълнихме. Мисля, че се получи един добър седмичен цикъл с добра завършваща работа с днешната контрола. Вложиха се максимално след доста натоварена седмица във физическо отношение.

Не може да не сме в течение на нещата. Все пак всичко това засяга ЦСКА. Всеки един, който е работил в клуба, е в курс с нещата, които се случват. Дори положителните и отрицателните неща ние ги следим, коментираме между нас. Естествено това, което става, особено с наказанията, е смехотворно.

Аз не съм човекът, който трябва да призовава. Мисля, че всичко, което се случва в българския футбол, е един фарс, който рано или късно трябва да приключи, за да можем да превключим на съвсем друга предавка. За да може да се работи професионално, за да могат да се подобрят всички условия в българския футбол. Абсолютно всичко – и правилата, самият шампионат и начинът, по който се провежда.

Във всяка една комисия, във всяка една сфера трябва да има професионалисти, защото знаем за какво става въпрос. Нито вие, нито ние сме слепи или глухи или глупави. Знаем за какво става въпрос, знаем за умишлените грешки, които се правят по време на мачове. Всичко това, което се стоварва върху на с тия наказания, това всичко е в ущърб не само на ЦСКА, а и на българския футбол" - заяви Младенов.

Колкото до контролата - имаше три незачетени гола, дузпа и голове с рикошети, а ЦСКА надделя безпроблемно над Спортист Своге.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички