Страхотен жест! Федерико Варела надъха контузен малчуган от школата на ЦСКА (ВИДЕО)


Страхотен жест! Федерико Варела надъха контузен малчуган от школата на ЦСКА (ВИДЕО)
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1189 0

Аржентинският халф на ЦСКА  Федерико Варела зарадва малките футболисти от набор 2014 в школата на „червените“. Той взе участие тренировката им. 25-годишният аржентинец прие поканата на изпълнителния директор Филип Филипов да изненада едно от хлапетата, което наскоро е получило фрактура на крака, съобщават от клуба.

Оказа се, че Варела е любимец на първокласника Петър Лазаров, който именно заради него играе в мачовете с N:5. Полузащитникът си поговори с момчето и го окуражи да не се предава в трудния момент заради тежката контузия. Освен автограф върху гипсирания крак, Варела му подари фланелка на "армейците".

Разбира се, беше помислено за всички малчугани, които получиха футболни топки с лични пожелания на футболиста, както и две вкусни торти.

Техничарят се трогна изключително много, след като Пепи го сюрпризира от своя страна с дълго пазен подарък - огромен транспарант в цветовете на ЦСКА, България и Аржентина и надпис: “Завинаги един от нас“.

После Феде откликна на молбата на треньора Николай Христов и се включи в плануваното занимание, демонстрирайки своите умения и давайки ценни съвети на новите си приятели при дриблирането и боравенето с топката.

"Много зареждащо преживяване. За мен беше огромно удоволствие да прекарам това време сред толкова усмихнати и жадни за футбол деца. Пожелах им да се трудят, да слушат треньорите и никога да не се отказват, колкото и трудно да е. Но най-вече да се забавляват и да обичат играта. Благодаря им за сърдечния подарък, истински ме развълнуваха", сподели играчът на "червените".

А ето какви спешни мерки ще предприемат от ЦСКА срещу БФС.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички