Потвърдено: Започва мащабен протест заради изключените от БФС клубове


Потвърдено: Започва мащабен протест заради изключените от БФС клубове

7514 0

Информацията на роден всекидневник за протести на изключените от БФС клубове срещу футболната централа бяха потвърдени от фен група на ЦСКА. От страницата "Трибуна Сектор Г", която има почти 17000 последователи, обявиха, че е планиран голям протест съвместно с изключените над 100 клубове.

"Планиран е и голям протест съвместно с всички престъпно изключени клуове от страна на безсрамните пиявици, а подробности за него ще научите тепърва. Дойде време да покажем на наглите господа, че футболът е за феновете и си го искаме обратно. Приканваме всеки, на когото му е писнало от своеоволията на Борислав Михайлов и останалите от бар "Наздраве" да се включи в протестните действия", написаха "червените" привърженици.

Както е известно, безпрецедентната "секира" бе наложена от БФС, след като представителите на 76 спортни клубове се явиха на насрочения за 18 март конгрес на БФС и избраха Димитър Бербатов за президент. Малко преди това ръководството на футболния съюз беше обявило, че събитието се отлага, но не взе необходимите мерки за това.

След изключването на 104 членове на БФС, бройката на които се увеличи вчера (подробности тук), от ЦСКА заявиха, че започват безсрочен протест пред сградата на централата в Бояна. Той започва от понеделник, 28 март, в 12,00 часа и предвижда издигането на палатков лагер там (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички