Жуниор Мораес изненада: Искам да завърша кариерата си в ЦСКА


Жуниор Мораес изненада: Искам да завърша кариерата си в ЦСКА
Снимка: redpride.eu

2244 0

Бившата звезда на Шахтьор (Донецк) Жуниор Мораес направи изненадващо признание. Той заяви, че би искал да завърши кариерата си в ЦСКА, където игра през сезон 2011-12.

"Бях за кратко в ЦСКА, но беше страхотно. Дадох сърцето си за клуба и привържениците го оцениха. Имахме много добро ядро футболисти от висока класа, треньорът (б.р. - Стойчо Младенов) също беше специален. Имаше някаква магия. Не знам защо, но в ЦСКА се чувствах много добре. Щастлив и уверен на терена. Благословен съм, че имах шанса да нося червената фланелка", заяви Мораес пред "Код Спорт".

"Изключително много харесвам Стойчо Младенов и Тодор Янчев. Те са не само страхотни личности, но и мои приятели. Научиха ме на много неща, помогнаха за развитието на кариерата ми. И двамата имат огромен принос за всичко, което съм постигнал кат футболист. Когато се видим, се чувствам прекрасно. Те са ми като семейство", каза още бразилецът.

"Непрекъснато следя как се представя отборът в първенството и всички новини около него. Не мога да се променя, ЦСКА живее в сърцето ми. Изпращам много поздрави на всички фенове. Искам последният мач в моята кариера да е в ЦСКА. Бих се върнал и да работя в клуба, да помогна да се развие. Бих бил много доволен това да се случи", категоричен е той. По-рано Мораес призна, че е имал покана да стане български национал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички