"Според мен няма драма" - лидер на Сектор "Г" обясни раздялата между ЦСКА и SportFive


"Според мен няма драма" - лидер на Сектор "Г" обясни раздялата между ЦСКА и SportFive
Снимка: Cska.bg

11044 0

Лидерът на организираните фенове на ЦСКА - Иван Велчев, взе отношение по темата с евентуалната раздяла между "червения" клуб и немската компания "SportFive".

*Припомняме, че такива информации се появиха в последните дни, а вчера (25 януари) представител на компанията не ги отрече и заяви, че в момента се водят разговори между двете страни.

"Според мен няма драма и просто Ганчеви ще строят със собствени пари и не им трябва Спортфайв за обезпечение на кредит пред банка, фонд и т.н.", написа Кюстендилеца в социалната мрежа "Facebook" под публикация на друг фен на "армейците" и допълни:

"Друг е въпросът, че стадионът, без да бъде управляван от Спортфайв, може би няма да носи приходите, които се очакват. Разбира се, това са си мои разсъждения и не мога да бъда сигурен, че съм на прав път", уточни той.

Относно комуникацията между ЦСКА и феновете, Велчев изрази мнение под коментар на друг привърженик на отбора, че тя ще продължи да липсва: "Комуникацията с феновете винаги е била специална, ако изобщо има такава, и бъди сигурен, че нищо по този проблем няма да се промени. Комуникация ще продължава да липсва".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Бивш футболист на ЦСКА: Няма договор със "SportFive", убеден съм на 100 процента!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички