След втора загуба в контролите: феновете на ЦСКА "отписаха" титлата


След втора загуба в контролите: феновете на ЦСКА "отписаха" титлата
Снимка: БГНЕС

7454 0

ЦСКА загуби с 1:3 от третия във временното класиране на Австрия - ЛАСК Линц, по време на третата си контрола от зимната подготовка на клуба в Турция. Поражението, което бе второ след това от Санфрече в първия мач,(0:1) изби напрежението във фенските редици и последваха стотици коментари в социалните мрежи.

Повечето от тях не бяха толкова разочаровани от крайния резултат, колкото от представянето на терена, което бе под нивото на ЦСКА срещу подобен противник. Поради тази причина част от коментиращите се обединиха около мнението, че за 14-а поредна година любимците им няма да триумфират в Първа лига.

До края на лагера в Турция ЦСКА ще изиграе още 3 контроли - срещу Астана (27 януари), Македония Гьорче Петров (29 януари) и Шахтьор Караганда (30 януари).

Припомняме ви, че ЦСКА за първи път от редица години зимува пред "зелените", след като има с точка повече при равен брой изиграни двубои. 

Ето какво споделиха част от феновете на "армейците" под официалната публикация в една от социалните мрежи:

"Най-слабия ни мач досега. Грешки в защита и като цялостно отношение към играта. Първи сигнали, че може да се повтори пролетния спад от последните години. Илич да им набие канчетата! На почивка в Турция са феновете, които гледат мачовете. .."

 "Безобразна игра. Тия футболисти няма да са шампиони!"

 "Че резултатите в контролите не са особенно важни, е ясно, но липсата на агресия, себераздаване и всякъкъв смисъл в играта си е притеснителна! Днес приличахме не на отбор, а на вакумна фабрика, пълен мармалад! Формата на отбора е стряскаща, дано ни опровергаят в следващите мачове, нооо...?!"

 "Изключително слаб мач, тоя резултат е най-малкото с което се отървахме..."

 "С тая игра , нищо добро не ни очаква! Атаката трагедия , защитниците все едно за първи път играят заедно , халфовете даже не разбрах че играят!"

"Еб*ти коментарите за една контрола,ясно е че отзад сме зле и това е притеснително,но чак толкова грозни коментари за приятелски мач не е сериозно.Срам ме е от такива фенове,поне изчакайте официалните мачове и тогава плюйте.Ако сте толкова активни и на стадиона като тук,ще е добре ама надали !"

Вижте кой играч на ЦСКА напусна лагера в Турция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички