Бивша звезда на Левски: Целта ми е да бъда в ЦСКА, дано станат шампиони


Бивша звезда на Левски: Целта ми е да бъда в ЦСКА, дано станат шампиони
Снимка: Lap.bg

23915 0

Един от сочените като най-перспективните български футболисти в близкото минало - Марк-Емилио Папазов, който стартира в юношеския футбол с Левски, но по-късно продължи и стигна до мъжете с ЦСКА, наскоро бе преотстъпен за половин година в Хебър.

Там той ще има за цел подпомагането в борбата за оставане в елита на новака, докато самият той трупа опит в професионалния футбол. Той говори след успеха с 2:1 украинския Кривбас Кривой рог, като сподели очакванията си и върху ЦСКА.

"Целта е колкото може повече голове и асистенции и отборът да побеждава и да помогна на Хебър да се спаси, което е най-голямата цел", обясни плана си до края на кампанията младокът. 

"Разбира се, че това ми е главната цел, като цяло за развитие на моята кариера, но първо трябва да дам всичко от себе си през тези шест месеца", сподели нападателят относно завръщането си в ЦСКА през лятото и добави за шансовете на "червените" пред медиите в Турция:

"Надявам се да станем шампиони на България, сега сме на първо място и дано останем така".

Вижте защо феновете на ЦСКА отписаха любимците си в битката за титлата!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички