"Червени сърца" избухнаха: Атаката срещу ЦСКА започна!


"Червени сърца" избухнаха: Атаката срещу ЦСКА започна!
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

9659 0

От Сдружение "Червени сърца" не останаха безучастни по темата с новия стадион на ЦСКА. Феновете на „червените“ изразиха мнението си след появилите се спекулации, че са налице проблеми около изграждането на съоръжението.

Ето какво написаха те на страницата си във „Фейсбук“:

"Здравейте Армейци!

Ще бъдем кратки. На "Армията" от много време насам за първи път има опит за синхронизиране между собственици, спортно-технически екип, управление и публика. Да, все още прохождаме на тема маркетинг и ПР. И какво се случва в последните дни. "Раздяла в ЦСКА", "Ще се строи евтино". Всичката тази глупост се излива от псевдо медиите в България. Атаката срещу ЦСКА започна. И няма да спре докато не ни откажат от опита за реконсолидация на всички "армейци".

ЦСКА на първо място в класирането и получаването на документи за строителство на стадиона така плаши враговете ни, че те ще направят всичко, за да пречат на реализирането на "армейските" ни планове. Не защитаваме никой, освен свещеното право на получаване на достоверна информация. Скоро ще чуем истината от клуба и тогава ще направим своите изводи. Както настояваме от много време насам, нека се доверим само и единствено на информация излизаща от клуба. Другото е от лукавия. САМО ЦСКА!".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Голяма изненада! ЦСКА пред сензационна раздяла?


Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички