Скаути на балкански колос изгледаха "под лупа" ЦСКА - ЛАСК Линц


Скаути на балкански колос изгледаха "под лупа" ЦСКА - ЛАСК Линц
Снимка: Официален инстаграм на ЦСКА

3377 0

Третата контрола на ЦСКА по време на зимния подготвителен лагер премина под погледа на скаути на "вечния враг" на "червения" наставник Саша Илич, който е легенда на Партизан.

Става въпрос за пратеници на Цървена звезда, които станаха свидетели на живо на поражението с 1:3 от третия във временното класиране на Австрия - ЛАСК Линц. От Sportal споделят, че легионерите следят конкретни играчи на двата отбора.

Информацията по случая е оскъдна, но прави впечатление, че сред австрийския тим само един от тримата най-скъпи би могъл да бъде продаден, ако се има предвид контракта му към днешна дата. 

Става въпрос за оценения на 4 милиона евро японец Киото Накамура, който бе част от заслужения успех над ЦСКА. Неговият контракт е до лятото на 2025-а, докато останалите скъпо оценени играчи - Любишич и Усор, трудно биха сред целите на "звездашите".

Хърватинът бе привлечен наскоро и има контракт до 2027 г., докато вкаралият на ЦСКА Усор е под наем от Славия Прага. Двамата са оценени съответно на 3 милиона и половина и два милиона евро, според Transfermarkt.

Вижте кой футболист на ЦСКА напусна лагера в Турция!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички