Сейнт Патрикс Атлетик - ЦСКА по ТВ: В колко часа и къде да гледаме реванша от турнира Лига на конференциите?


Сейнт Патрикс Атлетик - ЦСКА по ТВ: В колко часа и къде да гледаме реванша от турнира Лига на конференциите?
Снимка: Cska.bg

7050 0

Тази вечер (11 август) родният гранд ЦСКА ще гостува на Сейнт Патрикс Атлетик в мач-реванш от третия квалификационен кръг на турнира Лига на конференциите.

Съставът на Саша Илич загуби драматично първия сблъсък в София, който се проведе на стадион "Васил Левски". "Червените" владеехе повече топката (56:44 процента) и създадоха повече голови ситуации (6:5), но допуснаха гол в 87-ата минута, който бе дело на Серж Атакаи. (подробности за мача ЦСКА 0-1 Сейнт Патрикс Атлетик).

*ГОЛОВЕТЕ НА ЧУЖД ТЕРЕН НЕ ВАЖАТ!

Очакванията са, че малкият стадион "Тала" в Дъблин, който е с капацитет от около 8 000 места, ще бъде пълен почти до краен предел. Ако ЦСКА отстрани този противник, в плейофите за влизане в ЛнК ще се изправи срещу победителя от двойката Базел - Брьондби (първият сблъсък в Дания завърши 1:0 за Брьондби, а реваншът в Швейцария започва в 20:00 ч. наше време).

През отминалия уикенд "армейците" нямаха мач от Първа лига, тъй като визитата на Ботев Пловдив от 5-ия кръг на родното първенство бе отложена! Отборът на Сейнт Патрикс също почиваше, но причината се крие в това, че шампионатът на Ирландия стартира чак на 14 август.

На кои 11 футболисти смята да заложи Саша Илич днес - четете в ТАЗИ ВРЪЗКА!

Мачът-реванш ще стартира в 21:45 часа българско време и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 1". Ако нямате възможност да го гледате - проследете развоя на Сейнт Патрикс Атлетик - ЦСКА НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички