Илич: Ще прекъснем негативната серия в Европа, ако покажем на какво сме способни


Илич: Ще прекъснем негативната серия в Европа, ако покажем на какво сме способни
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

1208 0

Старши треньорът на ЦСКА Саша Илич говори около денонощие преди важния реванш срещу Сейнт Патрикс Атлетик от третия квалификационен кръг в Лигата на конференциите. "Червените" загубиха изненадващо първата среща в София с 0:1 и сега ще търсят "поправителен" в столицата на Ирландия. 

Ето какво заяви специалистът: 

"Имахме седмица, в която трябваше и разбрахме къде сме сгрешили в първата среща. Не мога да обещая, че няма да отпаднем, но съм сигурен, че ще дадем всичко от себе си. Трябва да играем дисциплинирано и в екип, иначе отново ни очаква тежък мач. 

Агресивността е част от футбола и без нея няма как да се постигат успехи. ЦСКА играе по определен начин, спрямо съперника, срещу който се изправя. Понякога можем и да сме търпеливи, но утре се нуждаем от резултат, с който ще се класираме.

Наясно съм със стартовия състав за утре. Бамба има температура, беше болен през последните дни и нямаше как да ни помогне. Турицов е възстановен, тренира от миналия уикенд и е готов за сблъсъка. 

Статистиката се развива. Наясно съм, че ЦСКА е в дълга серия без успех като гост в Европа, но съм сигурен, че ако играем своята игра имаме шансове да се класираме. 

Публиката те подкрепя, когато играеш добре и те критикува, когато не се представяш на ниво. Бил съм футболист и съм наясно с отношението на феновете към даден клуб".

Вижте какво каза новият министър на спорта по отношение на стадиона на ЦСКА!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички