Кошмар за ЦСКА в Дъблин! Ирландците спретнаха коварни номера на „червените“


Кошмар за ЦСКА в Дъблин! Ирландците спретнаха коварни номера на „червените“
Снимка: Cska.bg

4393 0

Ирландците изненадаха с неприятни номера ЦСКА още при пристигането на българския отбор в Дъблин. Утре „червените“ ще се изправят срещу Сейнт Патрикс в среща реванш от третия квалификационен кръг на Лигата на конференциите. „Светците“ спечелиха шокираща победа с 1:0 в първия мач на националния ни стадион „Васил Левски“.

Полетът продължи четири часа, а „червената“ делегация трябваше да чака почти час в самолета на пистата, съобщава пратеникът на „Труд“.

Първоначално домакините не можеха да намерят стълба. След половин час все пак такава дойде, но се оказа, че автобусът може да побере само половината от хората. Наложи се да се чака около 30 минути, за да дойде втори рейс.

След това се оказа, че на международното летище в Дъблин имат и сериозен проблем с персонала. Затова бяха предупредили футболистите да си вземат по един екип в ръчния багаж, защото не е ясно кога ще излезе големият. За щастие поне играчите тръгнаха сравнително бързо. За останалите обаче ужасът продължи доста по-дълго.

Делегацията на ЦСКА поведе Данаил Ганчев, синът на собственика Гриша Ганчев. От славните легенди на клуба Георги Велинов и Петър Жеков. Липсваха Димитър Пенев и Димитър Якимов от славното каре.

Организаторите на мача утре обявиха, че всички места на стадион „“Тала“ са разпродадени.

А ето какво обяви шеф на ЦСКА преди отпътуването за Ирландия.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички