Левски - Хамрун Спартанс по ТВ: В колко часа и къде да гледаме реванша от турнира Лига на конференциите?


Левски - Хамрун Спартанс по ТВ: В колко часа и къде да гледаме реванша от турнира Лига на конференциите?
Снимка: Domenic Aquilina / LAP.bg

11197 0

Във вечерта на 11 август Левски ще се изправи срещу Хамрун Спартанс в мач-реванш от третия кръг на квалификациите в турнира Лига на конференциите.

Съставът на Станимир Стоилов успя да постигне ценна победа с 1:0 като гост в първата среща в Малта, а голът дойде в заключителните секунди на двубоя и бе дело на Филип Кръстев, който се реваншира за изпуснатата по-рано дузпа (подробности за мача Хамрун Спартанс 0:1 Левски).

*ГОЛОВЕТЕ НА ЧУЖД ТЕРЕН НЕ ВАЖАТ!

"Сините" ще могат да разчитат на над 16 000 свои привърженици на реванша с Хамрун, който ще се проведе на стадион "Георги Аспарухов". Ако Левски отстрани този съперник, в плейофите за влизане в ЛнК ще се изправи срещу загубилия от двойката в третия предварителен кръг на Лига Европа Партизан - АЕК Ларнака (първият мач в Кипър завърши 2:1 за АЕК, а реваншът в Сърбия започва в 22:00 ч. наше време).

През отминалия уикенд (7 август, неделя) 26-кратните шампиони на България победиха Пирин Благоевград на "Герена" в двубой от 5-ия кръг на Първа лига с минималното 1:0, а автор на попадението бе бразилецът Роналдо (подробности за мача Левски 1:0 Пирин Благоевград).

*Отборът на Хамрун Спартанс почиваше през уикенда, тъй като шампионатът на Малта стартира на 20 август!

На своята пресконференция преди реванша, Станимир Стоилов бе категоричен, че отборът му трябва да излезе с нагласата за нова победа: "Моето желание е винаги да атакуваме и да играем за победа. Крехък отбор сме, трябва да бъдем внимателни с очакванията. Трябва да играем за победа от първата минута, в противен случай ако излезем с нагласа да се защитаваме, това може да се окаже фатално за нас". Наставникът на Хамрун Бранко Нишевич пък разкри: "Имаме своите планове. Имаме идея как да започнем мача. Знаем как играе Левски. Ако нещата не се развият по правилния начин, имаме и план Б".

Вероятен състав на Левски при схема на игра 5-2-3:

Николай Михайлов - Жереми Петрис, Келиан ван дер Каап, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами - Филип Кръстев, Георги Миланов - Уелтън, Билал Бари, Роналдо

Вероятен състав на Левски при схема на игра 4-1-2-3:

Николай Михайлов - Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами - Андриан Краев - Филип Кръстев, Георги Миланов - Уелтън, Билал Бари, Роналдо

Вероятен състав на Левски при схема на игра 4-2-1-3:

Николай Михайлов - Жереми Петрис, Ноа Сонко Сундберг, Хосе Кордоба, Цунами - Филип Кръстев, Георги Миланов - Илиян Стефанов - Уелтън, Билал Бари, Роналдо

*Жереми Петрис пропусна последната тренировка на "сините" заради настинка и ако не успее да се възстанови навреме ще бъде заменен от Патрик-Габриел Галчев, който бе титуляр и срещу Пирин Благоевград на 7 август!

Днешният мач-реванш ще стартира в 21:00 часа и ще бъде излъчен ПРЯКО в ефира на "Diema Sport 2". Ако нямате възможност да го гледате - проследете развоя на Левски - Хамрун Спартанс НА ЖИВО В SPORTLIVE.BG!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички