Шансът на ЦСКА срещу Сейнт Патрикс е в лошата им домакинска форма


Шансът на ЦСКА срещу Сейнт Патрикс е в лошата им домакинска форма
Снимка: Emona Tsoncheva / LAP.bg

3817 0

В утрешната четвъртък вечер ЦСКА се изправя срещу ирландския Сейнт Патрикс в мач-реванш от трети предварителен кръг на Лига на конференциите. Двубоят в Дъблин започва в 21:45 часа българско време. В първия мач, игран в София, "червените" изненадващо отстъпиха с 0:1, затова трябва да играят много умно в реванша.

Освен че са по-опитният отбор в европейски мачове, големият плюс на ЦСКА в тази конфронтация е фактът, че Сейнт Патрикс изобщо не са добър домакин. Особено в последно време. Ирландският тим е спечелил само едно от последните си 5 домакинства.

Това се случи в мача срещу Дрогеда, в който съперникът на столичния гранд се наложи у дома с 3:0. Преди това тимът записа загуба от Шамрок Роувърс, а след убедителния успех нареди 2 равенства - 1:1, с Дъндолк и Мура, на своя стадион. В последното си засега домакинство ирландците загубиха с 2:3 от Уотърфорд. Общо в последните си 5 мача у дома Сейнт Патрикс има 1 победа, 2 равенства и 2 загуби.

Разбира се, тук е важна и формата на "червените" като гост. Тя обаче също не е цветуща - в последните си 5 домакинства ЦСКА е взел една победа (2:0 над Славия), допуснал е 2 загуби (0:2 от Локомотив (Пд) и 0:2 от Ботев (Пд) и два пъти е завършил наравно (1:1 с Локомотив (Сф) и 0:0 с Македония ГП). А ето и групата на ЦСКА за ключовото гостуване. 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички