Само в SportLive! Здравко от „Ритон“ отсече: Ако се случи чудо ЦСКА да е шампион, то ще е от куртоазия


Само в SportLive! Здравко от „Ритон“ отсече: Ако се случи чудо ЦСКА да е шампион, то ще е от куртоазия

4174 0

ЦСКА ще приеме Лудогорец в ключов мач в битката за шампионската титла в България. Сблъсъкът е в неделя на стадион „Българска армия“. „Червените“ имат преднина от 2 точки пред разградчани три кръга преди края на редовния сезон в родната Първа лига. Армейците имат уникалния шанс най-накрая да детронират „орлите“, които триумфираха като шампиони в рекордните 11 поредни сезона.

Един от най-популярните фенове на ЦСКА е Здравко Желязков от дует „Ритон“. Изпълнителят сподели пред SportLive.bg мнението си за предстоящия сблъсък с Лудогорец и спора за титлата между „червените“ и разградчани.

Популярният фен на "червените" не вярва, че титлата ще се реши в неделя вечер. Според него, ЦСКА няма да бъде допуснат до златните медали.

„ЦСКА дори и да спечели мача в неделя срещу Лудогорец, има още доста мачове до края на първенството. Едва ли ще ни допуснат там, където сме се запътили, а именно спечелване на шампионската титла. Ако се случи чудото, то ще е от куртоазия, но едва ли, при това управление на футбола у нас. Ние си имаме служебен шампион", сподели Желязков.

Изпълнителят не пропусна да изрази мнение, че ЦСКА бива ощетяван и това си личи от всички действия на ръководните футболни фактори.

"Пак ще кажа, че лично аз не вярвам, че ще се допусне ЦСКА да стане шампион. Общо взето цялата конюнктура го показва. Като започнем от поръчковите чернодрешковци - манекените, които се разхождат по терена и просто става страшно!“, отсече той.

Много ми се иска ЦСКА да успее да спечели титлата, но не ми се вярва! Причината е сегашният батак, в който се намира българският футбол", допълни Здравко от "Ритон".

ВИЖТЕ ОЩЕ: Филип Филипов: Не помня в последните 7-8 двубоя на Лудогорец да не е имало скандал

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички