Известен фен на ЦСКА почти отписа реванша: Победиха ни бръснари и фризьори, дано стане някакво чудо


Известен фен на ЦСКА почти отписа реванша: Победиха ни бръснари и фризьори, дано стане някакво чудо
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

8310 0

Популярният привърженик на ЦСКА - Здравко от дует "Ритон", заяви в интервю пред "Мач Телеграф", че се надява да стане чудо и "червените" да отстранят Сейнт Патрикс в реванша от третия кръг на квалификациите в Лига на конференциите.

Той окачестви ирландските футболисти като "бръснари и фризьори" и констатира "Левски играе футбол, а ние събираме африканци на килограм":

"Нямам никакви очаквания, какви да имам. Тук ни победиха някакви бръснари и фризьори. Ние сме събрали какви ли не. Дано да стане чудо и да ги елиминираме. В Ирландия Сейнт Патрикс ще се затворят и най-много да направим 0:0. Ние сме оперирани от умението да вкарваме голове. Вкарваме само на отбори, които се борят за оцеляване. Вадим на умряло куче нож. Но общо взето в битките, които са най-сериозни и срещу най-добрите отбори, ние винаги губим в последните години", започна Здравко Желязков.

"Ако спечелим е някакво чудо и то ще го направим с минимален резултат. Обратим е развоят, всичко е възможно, но за да се случи трябва много концентрация и ефективност. Левски играе футбол, а ние събираме африканци с европейски паспорти на килограм. Не знам къде ги намираме тези футболисти. Нямам думи просто".

"Проблемите на ЦСКА в София срещу Сейнт Патрикс бяха, че изглеждаха смутени, притеснени, все едно са отбор от някоя дълбока провинция, а не софийски гранд. Без никакво самочувствие, цялото първо полувреме разхождаха фланелките по терена. Така не се прави! Вярно е, че ирландците се защитаваха през цялото време, но такава липса на креативност в играта, те кюскаха топката само. Аз говоря като фен, не претендирам, че съм специалист", уточни 69-годишният музикант и след това допълни:

"Трябва да забранят на всички, които идват в ЦСКА думата "центриране". Стигнат до наказателното поле и центрират. На кого? Защо? Това е безсмислено! Стотици корнери и центрирания, които бяха абсолютно безсмислени. Как не видях една комбинация?! Да разиграят топката, ама тя бяга от повечето от тях. Не видях един наш играч да финтира техен. Не съм видял такъв, който да направи два, три финта и да преодолее няколко души, да демонстрира техника. Какво сме ги събрали тези каруцари и текезесари в това ЦСКА не мога да разбера?! Това е страшно. Стигат до наказателното поле с дълги топки и центрират".

"Някой няма ли да им каже "Абе хора, в XXI век сме. Стига с тези центрирания?!" Това е сватбарски, селски футбол. Това е положението за съжаление. За да се стигне до гола трябва да имаш акъл и да притежаваш техника. Пуснаха в края Джонатан Линдсет, той е фантастичен играч, ама с кого да играе? За Калоян Кръстев и Бамба да не говорим. Чета, че Кръстев се завръщал най-после. Той като играе все едно сме с 9 души на терена".

"Саша Илич няма вина за това, което се случва. И най-великият треньор на света да дойде с този материал нищо не става. Има един, двама играчи, които са на средно балканско ниво. Всички останали трябва да си плащат, за да играят в ЦСКА".

"В групите не вярвам, че ще влезем. На теория е възможно, но с тази игра пак ще сме на последно място. Дано да успеем да обърнем сблъсъка там! Ще бъде голяма мъка. Не виждам кой ще вкара гол просто. Дано ги отстраним, за да влязат и пари за Ганчев, защото човекът иска да вдига стадион. Трябва от някъде да дойдат средства", завърши Здравко от "Ритон".

Вижте още: Как се справя ЦСКА в гостувания в Ирландия?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички