Филип Филипов: Не помня в последните 7-8 двубоя на Лудогорец да не е имало скандал


Филип Филипов: Не помня в последните 7-8 двубоя на Лудогорец да не е имало скандал
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

3273 0

Изпълнителният директор на ЦСКА Филип Филипов говори преди дербито срещу Лудогорец в събота (30 април), което може да се окаже решаващо за титлата в родната Първа лига. Ръководното лице на "Армията" "жегна" шампионите, заявявайки, че печелят мачовете си благодарение на скандали.

"Не може да се каже, че победителят от мача със сигурност ще стане шампион. След него предстоят още 7 двубоя, има плейофи, където отборите са доста равностойни. Интригата ще се запази доста след предстоящата среща", заяви Филипов пред "БНТ".

"Не знам вече дали вярвам във феърплея в първенството, като гледам Лудогорец как си печелят всеки мач със скандал. Не помня в някой от последните им 7-8 двубоя да не е имало скандал".

"Ние имаме предимство, защото ще играем пред нашата публика. Отдавна не е имало такъв интерес от страна на феновете", добави още Филипов.

ЦСКА приема Лудогорец на стадион "Българска армия" в неделя (30 април). Лидер на Сектор "Г" пък избухна, заявявайки, че никой от феновете на "червените" няма да остане отвън.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички