Здравко от "Ритон": В клуба е пълно с куци коне, които тровят атмосферата


Здравко от "Ритон": В клуба е пълно с куци коне, които тровят атмосферата
Снимка: cska.bg

2833 0

Един от най-знаковите фенове на ЦСКА- Здравко Желязков от дует Ритон- говори пред "Мач Телеграф" за изминалия финал за Купата на България спечелен от Левски с 1:0. Певецът засегна и темата за хулиганските действия на стадион "Българска Армия".

"Както казах преди срещата, че се надявам ЦСКА да победи, въпреки съмненията които имах и за съжаление те се потвърдиха. Деморализиран състав и безлично представяне от страна на чужденците. Най-вероятно липсва вътре в самия отбор липсва хармония. Не мога да си го обясня. Напразно имах надежди, но очакваното се случи.Опасявах се предварително от това, което се случи.

Преди зимната пауза ни деляха две точки с Лудогорец, но в игрово отношение не спираха да ни превъзхождат. За съжаление този край на сезона се очертаваше още от подготовката след онзи резил от северномакедонските анонимници с 0:4.

Голяма част от хората търсят вината в ръководството, но аз не съм съгласен с критиките, тъй като се полагат усилия за построяване на нов стадион. Навреме се изплащат възнагражденията на футболистите. Погасяват се стари задължение към нефелници, които не са прекарали повече от 10 минути  на терена. Дават ли си сметка, че клубът съществува именно заради ръководните фактори?! Ако отборът е втори в шампионата това означава, че е финансово стабилен и независим.

С една дума мога да окачествя това, което съпътства "Армията" след двубоя - простотия! Какво са виновни офисите, че в отбора има няколко "куци коне", които не заслужават да са в този отбор. Какво общо има това с материалната база. Това е под Маската на анонимника, избиване на комплекси. Това няма общо с футбола", завърши той.

 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички