Само в SportLive! Майкъла: ЦСКА ще бие с 2:0 Сепси! Казва се, че дадохме милиони за селекция, а Илич обяви, че новите са дебели и неиграли


Само в SportLive! Майкъла: ЦСКА ще бие с 2:0 Сепси! Казва се, че дадохме милиони за селекция, а Илич обяви, че новите са дебели и неиграли
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

5516 0

ЦСКА започва европейския си поход срещу Сепси. Първият двубой между двата тима от втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите е на стадион „Българска армия“. Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев – Майкъла изрази мнението си пред Sportlive.bg в навечерието на сблъсъка с носителя на Купата и Суперкупата на Румъния.

ПРОГНОЗАТА НА МАЙКЪЛА

Не знам дали ЦСКА ще реши всичко още в първия мач на „Армията“, но ще бие Сепси поне с 2 гола разлика. Прогнозата ми е 2:0“, обяви Илиев пред SportLive.bg.

Добър отбор. Рекламират сериозни футболисти. Коментира се, че са платени някакви милиони за трансфери за тях. За тези пари трябва да вземеш нещо много добро. Не знам каква точно е действителността. Треньорът обявява, че този бил пълен, онзи бил с килограми отгоре, а третият не бил тренирал… Надявам се, че в този мач спокойно ще победим с 2 гола разлика“, продължи с любопитно мнение Майкъла относно милионната лятна селекция на „червените“.

„Според мен преднина от 2 гола преди реванша ще бъде достатъчна за отстраняването на румънците. Смятам, че няма да загубим във втората среща“, категоричен е бизнесменът.

В момента стадионът побира максимум до 10 000 души, след като 2 сектора са затворени. Безспорно феновете са важен фактор за мача и ще окажат своето влияние“, отсече Илиев.

Ако ЦСКА има късмет, винаги може да се класира за групите“, отговори той на въпрос дали ЦСКА разполага с потенциал да се класира за груповата фаза на Лигата на конференциите.

Торпедо Кутаиси и Актобе са равностойни. ЦСКА спокойно може да ги елиминира. Не мога да кажа дали Сепси са по-добър отбор от тези тимове, защото виждаме, че вече всички са добри. Само ние нямаме развитие. Просто го няма. Първенството ни е слабо. ЦСКА обаче винаги се представя на ниво в евротурнирите и очаквам да преминат и двата кръга. Това са важните мачове. Оптимист съм, че отборът може да се класира в групите“, анализира бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА.

МНЕНИЕТО МУ ЗА БИТКИТЕ НА ОСТАНАЛИТЕ НИ ПРЕДСТАВИТЕЛИ В ЕВРОПА

Той изрази мнението си и за сблъсъците на другите ни три тима, участващи в Европа – Лудогорец, ЦСКА 1948 и Левски. Разградчани играят срещу първенеца на Словения – Олимпия Любляна. ЦСКА 1948 дебютира на европейската сцена в сблъсък срещу ФКСБ Букурещ, а Левски се изправя срещу северномакедонския Шкупи.

„За Лудогорец бях казал след първия мач в Косово, че ще се класира, което е факт. Сега очаквам да отстранят и словенците. Левски също може да елиминира съперника си. Смятам, че всичките ни отбора могат да преминат и този кръг. Те трябва да се покажат в тези истински мачове, каквито са срещите в турнирите“, завърши Майкъла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Само в SL! Кръвно свързан с „червените“: ЦСКА ще се справи по-лесно със следващия си съперник, отколкото със Сепси

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички