Само в SportLive! Майкъла прогнозира с точност как ЦСКА ще отстрани Сепси и посочи какво да направят „червените“, за да станат шампиони


Само в SportLive! Майкъла прогнозира с точност как ЦСКА ще отстрани Сепси и посочи какво да направят „червените“, за да станат шампиони

6449 0

Бившият защитник и изпълнителен директор на ЦСКА  Георги Илиев-Майкъла коментира пред SportLive.bg жребия за втория квалификационен кръг на Лигата на конференциите. Той противопостави „червените“ на румънския Сепси.

Актуалният носител на Купата на Румъния победи армейците с 4:0 в контрола през миналото лято, проведена на подготвителния лагер в Австрия. Първата предстоящата турнирна битка между двата тима ще е на 27 юли в северната ни съседка, а реваншът в София ще е на 3 август.

Сега ще се реваншираме за загубата с 0: 4 в контролата през миналата година. Нормален жребий. Равностойни отбори. Това са мачове, в които ще си проличи нивото на ЦСКА, както в срещите с Лудогорец  на „Армията“, ЦСКА 1948 и Левски“, започна коментара си пред SportLive.bg Майкъла.

„Искат да са в Европа. Изпуснахме титлата. Сега е следващият шанс да се докажеш, че си класен отбор“, продължи той.

„Смятам, че ще ги елиминираме. Там ще направим равен, а тук ще ги бием“, прогнозира той.

„Тази загуба от Сепси е била в контролна среща. Тези мачове не ги броим, те са само за публиката и обществеността. Контролите никога не са били меродавни“, категоричен е бизнесменът.

Илиев коментира и шансовете на ЦСКА през тази година да пробие в групите на Лига на конференциите, след като през миналата не успя да го стори.

Зависи кои футболисти ще вземат. Досега не съм видял нито един трансфер. Те си знаят, но без да привлекат поне трима класни футболисти, ще сме си пак втори в първенството. Евентуалното пробиване в групите на Лига на конференциите много ще зависи от съперника, който ще се падне в следващия кръг. Ако се падне сериозен отбор или равностоен, е възможно да се класираме за груповата фаза. Много е важен късметът при жребия“, отсече Майкъла.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ексклузивно в SL! БГ Меси проговори за сблъсъка на ЦСКА с бившия му отбор Сепси и посочи най-голямото предимство на „червените“ 

АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички