Марин Бакалов каза пред SportLive как ЦСКА ще стане шампион и отсече: Неделев все още боледува за Ботев Пловдив


Марин Бакалов каза пред SportLive как ЦСКА ще стане шампион и отсече: Неделев все още боледува за Ботев Пловдив
Снимка: LAP.bg

5284 0

ЦСКА и Лудогорец  ще се изправят във възлов мач в битката за шампионската титла. Двубоят е на „Армията“ и се очаква домакинската агитка да създаде адска атмосфера за разградчани.

Армейците са с преднина от 2 точки и имат уникалния шанс през този сезон на сложат край на хегемонията на Лудогорец. SportLive.bg потърси за мнение бившия футболист и шампион с ЦСКА Марин Бакалов.

Ето какво сподели той пред медията ни:

-Г-н Бакалов, ЦСКА и Лудогорец ще излязат един срещу друг в ключов мач в битката за шампионската титла. Какви са очакванията Ви и ще се реши ли до голяма степен кой ще триумфира в края на сезона?

- Самият факт, че се обявява, че е мач за титлата, се очертава наистина на бъде възлов.  Дано да отговорят на очакванията, защото двубой за титлата звучи много сериозно.

Ако ЦСКА победи, разликата ще стане 5 точки и ще бъдат трудно достижими. Отборът обаче не играе убедително в последните мачове, визирам дербито с Левски и двубоя с Пирин Благоевград. Нямат право на такова посредствено поведение.

- Според Вас „червените“ ще успеят ли все пак да сложат край на хегемонията на разградчани?

- Хубаво е да бъде сложен край на хегемонията на Лудогорец, но всичко това минава през добра игра на терена. Всичко ще се реши там. Ако отборът на ЦСКА е по-класен, нека да спечели. Ще играят пред собствена публика и пред пълен стадион. Надявам се да не загубят мача, което все пак ще е нещо положително.

Ако тръгнат да играят за равен, обаче ще загубят двубоя. Излязат ли със самочувствието на отбор, който е претендент за титлата, жадуващ години наред да триумфира като шампион, нямат право на различно поведение.

-Как виждате Вие адаптирането на Тодор Неделев в Лудогорец, вписа ли се вече той след трансфера си от Ботев Пловдив с оглед и на всичко, което преживя?

- Мисля, че Неделев все още боледува за Ботев Пловдив. Той е футболист, който ще си намери своето място. Безспорно е най-добрият футболист в България в момента.

Надявам се всичко да е наред с всичко, което претърпя. Пожелавам му успех и един ден пак да се върне в Ботев Пловдив.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Марин Бакалов пред SL: С откриването на „Колежа“ приключва пълният цикъл за Ботев Пд! Ръководството трябва да отговори на очакванията

 АВТОР: ИЛИЯН РАДКОВ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички