Гриша Ганчев с изненадваща реакция след отменения гол на Ботев Пловдив в Разград


Гриша Ганчев с изненадваща реакция след отменения гол на Ботев Пловдив в Разград
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

3506 0

Собственикът на ЦСКА Гриша Ганчев публикува любопитен пост след мача между Лудогорец и Ботев Пловдив, спечелен с 1:0 от шампионите в Разград. Бизнесменът показа отменения гол на „канарчетата“ след намесата на ВАР.

За целта той използва профила си в „Instagram“. Той публикува видео със ситуацията, но не добави текст към него, за да е напълно ясно посланието му.

Припомняме, че Ботев Пд вкара гол на „Хювефарма Арена“ още в 11-ата секунда на двубоя. Тогава Мохамед Брахими прати топката в мрежата на Серджио Падт. Попадението обаче бе отменено след преразглеждане на ситуацията от ВАР заради нарушение на Елвис Ману срещу Мануел Шоу в зародиша на атаката.

Това е вторият път, в който Ганчев използва профила си във въпросната социалната мрежа с подобно видео. Преди време той пусна клип и от мача на ЦСКА срещу Лудогорец в Разград. Тогава спорните ситуации бяха две в пеналта на „орлите“. Едната беше за нарушение Жираир Шагоян , а другата - игра с ръка на Нонато.

Феновете на Ботев Пловдив също не останаха безучастни към случилото се на „Хювефарма Арена“. Те публикуваха гневна позиция.

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички