Шимунджа: Бяхме подготвени за агресивния стил на Ботев


Шимунджа: Бяхме подготвени за агресивния стил на Ботев
Снимка: Ludogorets.com

1203 0

Старши треньорът на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори след ценния успех над Ботев Пловдив с 1:0 в среща от 15-тия кръг на Първа лига. Той обясни, че възпитаниците му са били подготвени за стила на гостите от Пловдив, а специалистът бе попитан и за предстоящия мач с Бетис в четвъртък от предпоследния кръг на Лига Европа. Специалистът обаче го отклони и не даде точен отговор на него. 

"Щастливи сме след трудния мач с добрия отбор на Ботев. Не стартирахме добре, но се подготвяхме за агресивната им игра. Щастливи сме от ценната победа, която постигнахме", заяви треньорът след последния съдийски сигнал за трите точки. 

"Не можем да подминем големия брой създадени положения през първата част, които пропуснахме да реализираме. През втората част бяхме по- свежи и стигнахме до успеха", обясни Шимунджа за пропуските, които направиха възпитаниците му.

За финал той бе попитан и за предстоящото домакинство за лидера в групата на "орлите" в Лига Европа - Реал Бетис: "Към четвъртък ще гледаме, едва след като се възстановим от днешната среща".

Eто как се разви двубоят между Лудогорец и Ботев Пловдив!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички