Без да използва думи, Гриша Ганчев поиска две дузпи за ЦСКА в мача срещу Лудогорец


Без да използва думи, Гриша Ганчев поиска две дузпи за ЦСКА в мача срещу Лудогорец
Снимка: Ilian Telkedjiev LAP.bg

1911 0

Вчера (10 октомври) ЦСКА загуби визитата си на Лудогорец от 13-ия кръг на Първа лига, въпреки че "червените" футболисти изиграха един от най-добрите си мачове в последно време.

Съставът на Саша Илич може да съжалява за изпусната точка/точки, тъй като създаде повече голови положения от съперника (11:10) и отправи повече точни удари (5:3). 

За резултата в Разград със сигурност съжалява и босът на "армейците" - Гриша Ганчев, който публикува видео от две спорни ситуации на "Хювефарма Арена" в профила си в социалната мрежа Instagram!

В първата става въпрос за неотсъдена дузпа за изблъскване на Жираир Шагоян в наказателното поле, а при втората за игра с ръка на Нонато, която главният съдия Георги Кабаков също подмина. SportLive.bg не може да Ви покаже кадрите, тъй като профилът на Ганчев в Инстаграм е 'заключен'.

*Със спечелените три точки Лудогорец се изкачи до второ място във временното класиране с актив от 26 пункта, а ЦСКА е на трета позиция с 25. Лидер е ЦСКА 1948 с 27 т., но тимът на Любослав Пенев има два изиграни мача повече от Лудогорец и ЦСКА.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Саша Илич: Това е най-добрият мач на ЦСКА, откакто аз съм тук!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички