Феновете на Ботев нападнаха "бедните въшкари" от ВАР и българските грандове (ВИДЕО)


Феновете на Ботев нападнаха "бедните въшкари" от ВАР и българските грандове (ВИДЕО)

4902 0

Клубът на привържениците на Ботев Пловдив побърза да излезе с пост, който е свързан с изключително спорната ситуация от срещата между Лудогорец и "канарчетата" от 15-тия кръг в Първа лига

Мнението на феновете на Ботев

"Жълто-черните" запалянковци очаквано са бесни от отсъждането на главния арбитър Иво Андреев, който отмени попадение на гостите след едва 11 секунди игра. 

"Съжалителен пост за Брахими..

Деветият отменен гол на Ботев през сезона е ПЕТИЯТ, който Брахими отбелязва и който в последствие е отменен от бедните въшкари във ВАР кабинките, както и от тъпите, нас*ани физиономии-чернодрешковците долу на терена.

Лудогорец, Левски и тире-София взети заедно най-вероятно няма да имат отменени 5 гола през целия сезон", написаха от КПБП в социалните мрежи.

Ситуацията при отменения гол

Ботев откри по елементарен начин след ужасяваща грешка на Шоу след подаване към него след изпълнението на начален удар. 23-годишният анголец се засуети и бившия играч на гостите - Ману, пресира и моментално изпрати подаване към наказателното поле. Там кълбото попадна в Брахими, а той без да се бави прати топката във вратата на Падт. 

Ситуацията първо бе прегледана от ВАР, който в случая бива ръководен от Георги Димитров, а в последствие самият Иво Андреев реши да погледне ситуацията и отсъди нарушение срещу Шоу. 

Проследете НА ЖИВО Лудогорец - Ботев Пловдив!

Вижте ситуацията тук:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички