Директор на ЦСКА 1948 иска обединение с ЦСКА-София


Директор на ЦСКА 1948 иска обединение с ЦСКА-София
Снимка: cska1948.bg

4243 0

Изпълнителният директор на ЦСКА 1948 Добрин Гьонов е "за" обединението между техния клуб и този на ЦСКА-София. За евентуално обединение между двете ЦСКА се заговори, след като стана ясно, че ЦСКА 1948 ще играе в Първа лига през новия сезон.

По-рано през днешния ден бившият адвокат на ЦСКА и привърженик на "червените" Радостин Василев коментира, че е "време за обединение". Той обяви, че това може да стане много бързо, като просто едно от двете ЦСКА бъде заличено.

В тази връзка колегите от "Спортал" потърсиха за коментар Добрин Гьонов. "Радостин Василев много точно е казал, че при обединение единият клуб трябва да си отиде. Искам да подам ръка на феновете, на публиката на ЦСКА. Подавам ръка на всички армейци - нека се обединим", заяви Гьонов.

От думите му не стана напълно ясно дали ЦСКА 1948 е готово да се заличи, ако от ЦСКА-София се съгласят на обединение. За момента изглежда, че ЦСКА-София не желае подобно обединение. По-рано днес главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов нарече "честния път" на ЦСКА 1948 "смешен", като подчерта, че са предприети съдебни мерки срещу клуба заради използването на същата абревиатура и емблема (подробности тук).

Добрин Гьонов е определян като "силния човек" в отбора на ЦСКА 1948, което означава, че казусът с обединението е на дневен ред в клуба. Цветомир Найденов, който е сред акционерите на ЦСКА 1948 и един от собствениците на "Ефбет" (генералният спонсор на Първа лига - б.р.), също е на мнение, че двата отбора трябва да се обединят, но това зависи изцяло от волята на феновете.

За обединение между ЦСКА-София и ЦСКА 1948 заговори и голямата легенда на "червените" Аспарух Никодимов. Бившият треньор е на мнението, че подобно обединение би помогнало на армейците да се доближат до хегемона в българския футбол през последното десетилетие Лудогорец. Какво още каза Никодимов - вижте в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички