Шеф в ЦСКА направи остро изказване за Николай Бодуров


Шеф в ЦСКА направи остро изказване за Николай Бодуров
Снимка: Оф. сайт на ЦСКА

1573 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов се изказа доста остро по адрес на бившия капитан на "червените" Николай Бодуров. Преди време играчът също не каза ласкави думи за Стоилов, като го нарече човека, който разбира от всичко.

"Мисля, че това изказване беше направено от един футболист. Точно така, от бившия ни капитан. Доколкото знам аз той няма завършено средно образование, няма висше образование по мениджмънт, не е той човекът да дава мнение и да взима отношение по темата как да се ръководи ЦСКА. Аз му дадох път във футбола, а той направи такива глупости… Но всичко е до интелект", каза Стоилов пред bTV.

Преди няколко дни пък се появи информация,че централният защитник  отново може да завърне в Първа лига, след като е без отбор след разтрогването си наскоро с иранския Естеглал. Новият старши треньор на Арда (Кърджали) Николай Киров вече е започнал работа по селекцията за следващия сезон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички