От ЦСКА нарекоха "смешен" честния път на ЦСКА 1948, водят дело срещу тях


От ЦСКА нарекоха "смешен" честния път на ЦСКА 1948, водят дело срещу тях
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

1868 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира влизането на ЦСКА 1948 в Първа лига. Той заяви, че вече са предприети съдебни мерки срещу клуба заради използването на абревиатурата и емблемата.

ЦСКА 1948 ли? Първо, бях изненадан много от някои решения на футболния съюз. "А" група играе, "Б" група не играе - защо? Чеферин нали каза, че всички първенства трябва да завършат задължително до края на август. Ние имаме време даже цялата А група да се изиграе. Защо БФС взе такива решения? Според мен това бяха взето много грешни решения спрямо футболния феърплей и играта. Който ги е взел тези решения, не разбира от футбол

Септември са си прави в техните искания. ЦСКА 1948 влезе неправомерно и в Б група,сега и в А група, не знам какъв е този техен честен път, който лансират. . Със сигурност не е честен. Смешно е. Нали имат един файтон хора, ясно е кой е ЦСКА. Нямат право да използват тази абревиатура, запазена е от нашия клуб. Медиите не могат да използват тази абревиатура, предприети са съдебни мерки - да не могат да използват абревиатурата и емблемата. В България обаче явно всичко е възможно", заяви Стоилов пред bTV. А как той коментира случващото се в Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама
Избрано от Кратки истории

Жените на Шави: Майка му го задържа 18 г. в Барса, съперничи за съпругата си на съотборник

Миналата вечер треньорът на Барселона Шави изуми футболния свят с убедителната победа над не кой да е, а над...

Реклама
Най-четени новини

виж всички