От ЦСКА нарекоха "смешен" честния път на ЦСКА 1948, водят дело срещу тях


От ЦСКА нарекоха "смешен" честния път на ЦСКА 1948, водят дело срещу тях

1104 0

Главният мениджър на ЦСКА Стойчо Стоилов коментира влизането на ЦСКА 1948 в Първа лига. Той заяви, че вече са предприети съдебни мерки срещу клуба заради използването на абревиатурата и емблемата.

ЦСКА 1948 ли? Първо, бях изненадан много от някои решения на футболния съюз. "А" група играе, "Б" група не играе - защо? Чеферин нали каза, че всички първенства трябва да завършат задължително до края на август. Ние имаме време даже цялата А група да се изиграе. Защо БФС взе такива решения? Според мен това бяха взето много грешни решения спрямо футболния феърплей и играта. Който ги е взел тези решения, не разбира от футбол

Септември са си прави в техните искания. ЦСКА 1948 влезе неправомерно и в Б група,сега и в А група, не знам какъв е този техен честен път, който лансират. . Със сигурност не е честен. Смешно е. Нали имат един файтон хора, ясно е кой е ЦСКА. Нямат право да използват тази абревиатура, запазена е от нашия клуб. Медиите не могат да използват тази абревиатура, предприети са съдебни мерки - да не могат да използват абревиатурата и емблемата. В България обаче явно всичко е възможно", заяви Стоилов пред bTV. А как той коментира случващото се в Левски - може да видите в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от SL коментира


Живко, от паралелната реалност, която липсва на Левски

Левски отпадна на полуфиналите за Купата от Локомотив Пловдив, но това бързо остана зад полезрението на „сините“...

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама