Цветомир Найденов посочи от какво зависи обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948


Цветомир Найденов посочи от какво зависи обединение между ЦСКА и ЦСКА 1948
Снимка: Официален сайт на ЦСКА 1948

2336 0

Благодетелят на ЦСКА 1948 Цветомир Найденов коментира възможността отборът да се обедини с ЦСКА - София. По-рано днес ЦСКА 1948 официално се изкачи в Първа лига за новия сезон, след като стана ясно, че Втора лига няма да си доиграе.

"Аз съм генерален спонсор в ЦСКА 1948. Силният човек в отбора е Добрин Гьонов. Те взеха административно решение да прекратят шампионата във Втора лига, тъй като повечето отбори не искаха да продължат. Нашето желание бе да продължат мачовете в първенството.

Един много интересен мач от рекламна гледна точка ще е двубоят между ЦСКА-София и ЦСКА 1948. Зависи от феновете дали ще има обединение. Аз съм готов за обединение, ако има воля у феновете да се обединят. Те имат емблема и стадион, но ние имаме клуб, който започна от най-ниското ниво. Не можем да бъдем свързвани с Литекс и нито един друг клуб. Показахме другия вариант. Нямам представа какъв е процентът да се стигне до обединение", коментира Найденов пред "Спортал". А притеснява ли се БФС, че в Първа лига ще има два отбора под името ЦСКА - може да видите в този материал.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички