Паро Никодимов: Ако се обединят двете "ЦСКА", ще се приближим до Лудогорец


Паро Никодимов: Ако се обединят двете "ЦСКА", ще се приближим до Лудогорец

2137 0

Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов призова двата отбора с името "ЦСКА" да се обединят. Само така "червените" ще се доближат като организация и финанси до Лудогорец. Според него, така ще е по-лесно и да се вдигне нов стадион "Българска армия".

"Нека намерят баланс и се разберат като културни хора в името на ЦСКА. Така по-лесно ще се направи нов стадион, по-лесно ще наваксаме изгубените години. Ще се приближим като организация и финанси до Лудогорец. Да не ставаме за смях.Ще викаме "ЦСКА" на стадиона и няма да разбираме кой от кой е. Но ЦСКА е този, който играе на "Армията". Цял живот е било така и така и ще бъде. Най-разумното нещо е да се обединят двата отбора, няма какво да делят. Така от догодина ще бъде същото ЦСКА, което беше. Иначе единият дърпа напред, а другият назад и нищо не става. Нито едните ще са добре, нито другите. Ако обичат ЦСКА, трябва по този начин да решат въпроса. Къде играят 1948 - по селските стадиони? Вижда се и публиката им. Като не им ходят хората на мачовете, за какво е този отбор. Трябва да си направят изводите. Друго решение няма, да обединяват силите и да сме конкурентни. Ако иска ЦСКА да е силен, трябва да има един клуб. Ако трябва, да сложат неутрален президент", коментира бившият треньор, цитран от "България Днес".

"За 1948 влизането в елита е подарък. Не мога да разбера логиката едното първенство да се доиграва, а другото да се прекратява", допълни Никодимов. За обединение заговори тези дни и благодетелят на ЦСКА 1948 - Цветомир Найденов. Според него, обединението зависи от феновете. А заради предстоящия мач между двете ЦСКА в Сърбия се присмяха на футбола ни (подробности тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички