Любимец на Сектор Г зарадва "червената" публика


Любимец на Сектор Г зарадва "червената" публика
Снимка: БГНЕС

3165 0

Един от любимците на Сектор Г - Жуниор Мораеш, сподели в личния си профил в социалната мрежа Instagram публикация, която със сигурност се е харесала на привържениците на ЦСКА. Украинецът напомня годишнина от една от победите на "армейците" над кръвния съперник - Левски.

Той е качил снимка, на която е с бившите си съотборници - Мишел Платини, Борис Галчев, Янис Зику (голмайсторът от въпросния мач) и Тодор Янчев. "На този ден! Преди 8 години победихме Левски! Какъв мач бе това. Кой помни този танц “Aí se eu te pego” (от нашумялата тогава песен на бразилеца Михел Тейо), с който празнувахме" - бе придружаващият текст.

В момента Мораеш се радва на прекрасен период от кариерата си. Той се представя на страхотно ниво за клубния си Шахтьор Донецк, като освен това съумя да се класира за Европейското първенство догодина с националния отбор на Украйна. Сега от ЦСКА са се насочили към привличането на един от най-перспективните български национали. Вижте за кого става въпрос, както и повече информация - в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички