ЦСКА се разделя с трима още през зимата


ЦСКА се разделя с трима още през зимата
Снимка: Официален сайт на ЦСКА

2452 0

ЦСКА ще се раздели с поне трима играчи през зимната пауза. Основните "заподозрени" са бранителите Стойчо Атанасов и Николай Бодуров, както и крилото Едвин Джеси. На дискусия подлежи и бъдещето на Божидар Чорбаджийски, който е преотстъпен в Стяуа до края на годината.

Ситуацията с Бодуров е добре позната. Неговата съдба на практика вече беше обявена от Гриша Ганчев, който заяви, че бранителят е задраскан с дебелия флумастер. Очаква се Бодуров да разтрогне през зимата, а и неговият договор така или иначе изтича в края на сезона. Доскорошният капитан не е играл от 1 август - реванша с Осиек, пише "Тема спорт". 

Стойчо Атанасов също ще се раздели с ЦСКА, било като преотстъпен или с разтрогване на договора. Десният бек беше заменен още през първото полувреме на мача с Черно море (1:3) под освиркванията на публиката. Оттогава Атанасов се появи в официален мач за 7 минути при 3:0 над Локо ГО за купата. Наскоро Милош Крушчич даде ясно да се разбере, че Атанасов не фигурира в плановете му. Той заяви, че няма равностойни заместници на Турицов и Бикел отдясно в защита, поради което се налага да използва Гълъбов в такава роля. Стойчо Атанасов е на "Армията" малко повече от 3 години, но в този период записа само 27 шампионатни участия.

Крилото Едвин Джеси пък ще се върне в ЦСКА след преотстъпване в Далас. То завърши неуспешно за ганаеца с едва 4 мача и 82 минути. Армейците ще търсят друг клуб на Джеси, като ще се опитат отново да го преотстъпят или продадат. Той беше привлечен в началото на 2018-а от норвежкия Алесунд, но така и не успя да се наложи като титуляр. Ситуацията около Чорбаджийски е малко по-различна. Той е в Стяуа до края на годината с опция за откупуване. Вчера в румънските медии се появи информация, че бранителят е харесван от треньора Богдан Винтила и може да бъде задържан за постоянно.

А какви са приоритетите в зимната селекция на клуба вижте в този материал. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички