Кандидат за шеф на ФИФА: Може би бих помогнал на ЦСКА, нека ме потърсят


Кандидат за шеф на ФИФА: Може би бих помогнал на ЦСКА, нека ме потърсят

771 0

Бившият президент на Калмикия - Кирсан Илюмжинов, изрази готовност да вземе ЦСКА. На въпрос дали би проявил интерес към инвестиране в българския футбол, по-конкретно в загубилия професионалния си статут гранд ЦСКА, Илюмжинов заяви:

"При всички положения преди да се заема с една толкова сериозна тема и с един от най-уважаваните ви и успешни клубове, ще трябва да се запозная със ситуацията, в която той се намира в момента. Разбирате, че няма как просто да осъществя подобен ход. Необходимо е цялостно проучване на статуквото, преди да бъдат взети каквито и да било решения", заяви шефът на световния шахмат пред "Топспорт".

Интересен факт за милиардера е, че той съобщи, че ще се кандидатира за президент на ФИФА на следващия конгрес на световната централа.

"Да ви отговоря сега, на момента, дали има шанс да помогна на ЦСКА? Може би. Имам добри намерения и впечатления от страната ви. Нека ме потърсят от въпросния клуб, а в същото време и да се информирам максимално добре за случващото се с него, а след това да се говори по същество и с повече конкретика", добави той.

Преди няколко години Илюмжинов беше на крачка от закупуването на Черноморец (Бургас), но тогава сделката пропадна.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички