В ЦСКА подозират, че писмото от ФИФА е менте


В ЦСКА подозират, че писмото от ФИФА е менте

705 0

Някой се опитва да влоши и без това трагичното финансово положение на ЦСКА. В това се съмняват ръководните фактори на "Армията", а повод за техните мисли е писмото от ФИФА, според което до 1-ви февруари трябва да се платят 500 000 евро на бившите футболисти на тима Нилсон Антонио и Бернардо Тенгариня.

Писмото е пристигнало в офисите на "червените" в петък вечер и е предизвикало сериозен смут, пише "Меридиан мач". В момента клубът е в процедура по обявяване на несъстоятелност. Това означава, че ФИФА не могат да търсят каквото и да е от българския клуб.

По принцип световната централа дори нареди да бъдат отнети точки на ЦСКА, но БФС забави изпълнението и клубът влезе в процедура по несъстоятелност, заради което активът им остана непокътнат.

От "Българска армия" вече разкриха, че Нилсон и Тенгариня трябва да се обърнат към български съд, ако искат да получат въпросните суми. Така, както го направиха всички останали кредитори.

Преди 2 г. в ЦСКА разкриха огромна измама, свързана с аржентинеца Гуидо ди Вани. Чрез неговото име бе постъпил иск срещу "червените" за около милион лева. След като футболистът премина при "армейците" се оказа, че искът е недействителен и бе оттеглен.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички