Третодивизионният ЦСКА удари 7-ия в Украйна


Третодивизионният ЦСКА удари 7-ия в Украйна

1210 0

ЦСКА почна силно зимната си подготовка в Турция, след като възпитаниците на Христо Янев удариха с 4:2 7-ия в класирането на украинското първенство Александрия.

Две попадения за българския тим вкара Момчил Цветанов, а по веднъж се разписаха тараните Хазуров и Преслав Йорданов. За украинците реализираха Леонов и Банада.

Още в 10' на двубоя резултатът в Алания беше открит. Маламов проби отлично отдясно и центрира към Цветанов, който с удар от воле прати топката в долния ляв ъгъл - 1:0.

15 минути по-късно "червените" вече водеха с 2:0, след като при разбъркване пред вратата на украинците Хазуров се оказа най-съобразителен и успя да разпечата вратата. Още в следващата атака обаче Александрия изравни с точен удар на Леонов.

В 27' с изпълнение на фаул се нагърби Цветанов, който вкара за 3:1 във вратарския ъгъл, връщайки аванса от 2 гола на "армейците". 2 минути преди края на първата част обаче резултатът стана 3:2, след като Банада довкара топката след разбъркване пред вратата на ЦСКА след грешка на Господинов.

След почивката двамата треньори извършиха множество смени. В 65-ата минута Александрия бе близо да изравни, но Стоян Колев изби в корнер шут на противников нападател, останал очи в очи с вратаря. След изпълнението на ъгловия удар последва опасно разбъркване, но армейците се справиха със ситуацията.

Четири минути по-късно Преслав Йорданов беше задържан в наказателното поле на украинците и футболистите в червено поискаха дузпа, но реферът остана безмълвен.

В 82-ата минута армейците имаха отлична възможност за четвърто попадение, когато новото попълнение Николай Дичев стреля от 7-8 метра в напречната греда. Това се случи в заключителните секунди на двубоя, когато голмайсторът на червените Преслав Йорданов не пропусна да вкара поредния си гол с червената фланелка, оформяйки крайното 4:2 за ЦСКА.

Състав на ЦСКА: Анатоли Господинов, Кирил Динчев, Ангел Грънчов, Божидар Чорбаджийски, Виктор Райчев, Йордан Йорданов, Николай Цветков, Борис Галчев, Момчил Цветанов, Станислав Маламов, Костадин Хазуров

Резерви: Стоян Колев, Самир Аясс, Преслав Йорданов, Николай Дичев, Милен Кикарин, Александър Александров, Петър Витанов

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички