Белчев: Доволен съм, но искам да сме още по-убедителни


Белчев: Доволен съм, но искам да сме още по-убедителни

1220 0

Наставникът на ЦСКА Стамен Белчев заяви, че е доволен от показаното срещу Зенит в контролната среща. "Червените" записаха престижна победа с 2:1 над водения от Роберто Манчини отбор. 

"Доволен съм от играта. В контролните срещи не са толкова важни резултатите. Разбира се е добре, когато побеждаваме отбори като Зенит. Но на този етап най-вече ме интересува да покажем добра игра, да има постоянство в играта. Трябва още да подобрим синхрона и да бъдем готови за мачовете. Доволен съм от желанието и старанието. В първите минути не успяхме да се ориентираме. След това отборът заигра добре. Имахме голови положения. Трябваше да завършим по-добре някои положения", заяви Белчев след двубоя. 

"Искам да бъдем още по-убедителни, да имаме по-голямо търпение във владеенето на топката, да има по-голяма скорост в атака. Искам да владеем повече топката. Здраво сме стъпили на земята. Въпреки победата, знаем че имаме още много детайли да чистим в играта. Не трябва да се заблуждаваме, че сме голям отбор. Постоянно си говорим с момчетата, че трябва всеки един мач да сме постоянни, да даваме максимума и да защитаваме името на клуба и своето собствено".

"Разбира се, че има разочарование, че няма да участваме в Лига Европа. Но не искам да коментирам”, заяви относно недопускането на тима в турнира.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички