Белчев: Победите са хубаво нещо, чакаме още нови


Белчев: Победите са хубаво нещо, чакаме още нови
Снимка: БГНЕС

1592 0

Старши-треньорът на ЦСКА Стамен Белчев остана доволен от старта на подготовката на "Червените", които спечелиха първи трофей през лятото. Тимът му записа две победи и даде подобаващ старт на подготовката.

"Победите са хубаво нещо. Доволен съм от първия мач, но има какво да се желае. Отчитам етапа, в който се намираме. Все пак това е първа контрола. Имаше желание и старание, но трябва да подобрим много детайли, за да станем отбора, който ни се иска”, заяви Белчев, който коментира и изявите на новото попълнение Енрике.

"Добро попълнение за ЦСКА, тепърва ще показва по-добри игри. Имаше проблясъци, но на моменти не беше добре. Все пак той е на 3-4 тренировки, нека бъдем търпеливи. Скоро ще покаже какво може, и че заслужава да носи екипа на ЦСКА.

“Утре към отбора се присъединяват Манолев. Чакаме и Кулма, който имаше проблем с полетите. Във вторник идва Арсенио, чакаме и още нови”, каза още Белчев.

“Доволен съм от желанието и старанието, от играта има какво да се желае. Второто полувреме не бе това, което ми се искаше. Още по-убедителни трябва да сме в дадени моменти. В сряда очаквам полезна контрола със Зенит, това е гранд в Русия. Очаквам да покажем добро лице и да търсим постоянство в играта. Засега нямаме проблеми с контузени”, завърши специалистът.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички